Konzultáció 5 alkalom 20 000 Ft/óra

100000 Ft

A konzultáció egy biologikus nézőpontú, kifejezetten érzelmi megélésekre fókuszált, személyre szabott egyéni problémákat átbeszélő óra.

A konzultáció online, skype-on történik, így nem kell utaznod, otthonról, kényelmesen tudunk beszélgetni. Akkor sincs akadálya a konzultációnak, ha a mozgásodban vannak nehézségek, vagy esetleg egy fóbia nem engedi a kimozdulást.

 

Hogyan tudsz jelentkezni konzultációra?

A konzultációt banki átutalással, vagy bankkártyás fizetéssel tudod rendezni. A rendelésed beérkezése után felkereslek a megadott elérhetőségen és időpontot egyeztetünk. Átutalás esetén a beérkezett összeg után válik véglegessé az időpont foglalás. A konzultáció előtt legkésőbb 24 órával ha nem történik meg az utalás, akkor a konzultációs időpont törlésre kerül.

Ez a konzultációs lehetőség 5 alkalmat foglal magába, ami óra díjban kedvezményesebb áron érhető el, mint az 1 alkalmas. Az 5 alkalom 1 hónapon belül használható fel!

Kategória:

Leírás

Miben segít az egyéni konzultáció?

A testi tünetek mögött húzódó érzelmi megélést tárjuk fel célzott kérdésekkel természettudományos megalapozottsággal az öt biológiai természettörvények szerint. Ugyanis ha téged nem ért baleset, nem vagy mérgezés áldozata, de vannak testi tüneteid, akkor biztos, hogy egy érzelmi megélés váltja ki a túlélésünket elősegítő testi tüneteket. Én segítek a pontos érzelmi megélést feltárni, hogy a tünet végre a múlté legyen.

Hogyan történik a konzultáció?

Jelentkezésed után a megadott email címen, vagy telefonon felkereslek időpont egyeztetés céljából, majd elküldöm a skype elérhetőségemet, hogy fel tudjuk venni egymással a kapcsolatot, végül a megbeszélt időpontban skype-on hívni foglak.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Konzultáció 5 alkalom 20 000 Ft/óra” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük