Biolog-IQ-san Klub

9500 Ft

A Biolog-IQ-san klub a betegségek kialakulását és lefutását érzelmi háttérből közelíti és vizsgálja meg. Ez egy olyan közösség, ahol mindenki megtalálhatja a megértést és támogatást az érzelmi kihívásokkal összefüggésben.

Miért csatlakozz hozzánk?

  • A klubban megvizsgáljuk, hogyan befolyásolja az érzelmi háttér és konfliktusok a betegségek kialakulását és lefutását. Itt lehetőséged van felfedezni az érzelmi gyökereket, és megérteni, hogyan kapcsolódnak a fizikai tünetekhez.
  • Ebben a közösségben nem fogod érezni a kirekesztettséget, sokkal inkább a megértést és támogatást. Mindannyian hasonlóan gondolkodunk és hasonló élethelyzetekkel szembesülünk, így könnyedén megtalálhatod a hozzád hasonló embereket.
  • Csatlakozz, és tegyél fel kérdéseket, vagy segíts másoknak válaszokat találni. A klub egy zárt tér, ami lehetőséged ad a tapasztalatok és a tudás megosztására.
  • Ebben a közösségben otthonra találhatsz. Itt nemcsak megértést és segítséget kapsz, hanem olyan emberekkel ismerkedhetsz meg, akik hasonló érzelmi és gondolati világot osztanak meg veled.

Csatlakozz te is a Biolog-IQ-san klubhoz, ahol együtt fedezzük fel az érzelmi és biológiai kapcsolatokat, és segítjük egymást az egészségesebb élet felé vezető úton!

 

Rendelésed után csatlakozz itt a klubhoz! Kérlek, hogy a rendelés leadásakor a megjegyzés rovatba tüntesd fel, hogy milyen facebook felhasználó névvel fogsz csatlakozni, mert csak így tudlak beazonosítani! Azonosítás után beengedlek a csoportba és onnantól kezdve indul a tagságod!

Kategória:

Leírás

A Biolog-IQ-san Klub egy olyan közösség, ahol bármilyen betegséggel kapcsolatos kérdéseidet felteheted, és én személyesen videó formájában válaszolok neked.

Ez a klub egy olyan hely, ahol a hasonló gondolkodású és élethelyzetű emberek találkoznak. Itt nem vagy egyedül – a közösség támogat és segít, legyen szó bármilyen nehéz helyzetről.

  • Bármikor feltehetsz kérdéseket, akár név nélkül is. Ez egy bizalmas tér, ahol nyugodtan megoszthatod tapasztalataidat vagy éppen kérdéseidet a biologikus gondolkodás kapcsán.
  • A klubban olyan emberekkel találkozhatsz, akik szívesen osztják meg saját történeteiket és tapasztalataikat. Mindannyian tanulhatunk egymástól, és a különböző hátterű tagok sokszínűsége gazdagítja a közösségünket.
  • Itt nemcsak információkat szerezhetsz, hanem esélyed van barátságok kialakítására is. A klub egy biztonságos hely, ahol megismerhetsz másokat és akár találkozhatsz olyanokkal, akikkel közös a gondolkodásod.
  • Ha úgy érzed, hogy nem illesz bele a világba, a társadalomba, és nem találod a megértést, itt megtalálod az otthonodat. Ebben a klubban megoszthatod a valós gondolataidat és érzéseidet.

Csatlakozz hozzánk, és fedezd fel a biologikus gondolkodás szépségeit egy támogató és megértő közösségben!

 

Rendelésed után csatlakozz itt a klubhoz! Kérlek, hogy a rendelés leadásakor a megjegyzés rovatba tüntesd fel, hogy milyen facebook felhasználó névvel fogsz csatlakozni, mert csak így tudlak beazonosítani! A klubhoz bármikor csatlakozhatsz, mert amikor bekerültél a klubba, onnantól számítva 1 hónapig van jogosultságod a csoportba lenni. A lejárati idő előtt értesítést küldök a hosszabbításról. Ha már nem szeretnél tag lenni, akkor nincs semmi kötelezettséged,nem kell megújítani a tagságodat és kikerülsz a csoportból.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Biolog-IQ-san Klub” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük